Saturday, June 27, 2009

ni masa kak ula kahwin,band ni pun perform untuk majlis kahwin ni jer.dari kiri,are-peace,lee mee,bro east dan eiqbal..cantik x rambut are-peace..
ni pun time majlis kahwin kak ula..

Friday, June 26, 2009


lihatlah gambar cucu kecil mat2u ni..kelakar tgk muka time kecik2 ni..shaheda,shahera,nazeera,aboy & arwah akem..kenangan yang mungkin x dapat dilupakan sampai bila2,bersama arwah akem yang dah pergi selama2nya meninggalkan kita semua..al-fatihah

Tuesday, June 23, 2009

caya tak masa awang nyanyi ramai yang tak paham...sendiri pikir la..

Masih lagi dalam rancangan hiburan, diaorang ni suka nyanyi mcm boria ..tu uncle lee ngan pak cik matar..garenti layan lagu broery pesulima

Sunday, June 21, 2009

the sleeping ceplos kiriman dari abg apis..
full name:ari aiman hafizi bin mohd hafiz..umur 11 bulan..

video

dua jejaka tampan ni dulu memang mengancam,tapi sekarang ni macam x boleh nak cam...
pak al ni memang suka tak berbaju kot...bersama kawan lama nick dagus...
sesiapa yang terjumpa pemuda yang tidak berbaju ini,sila hubungi kantor kedutaan indonesia..
ni main keyboard ke atau tido?