Saturday, May 15, 2010

Balik Kampung??? Ye ker...Tak Caya ..Part 2


Salam Semua, hari ini dah 15hb May 2010, itu bermakna tinggal 16 hari lagi kami akan balik Ke Kampung untuk menziarahi kedua ibu serta abang2 dan kakak tak juga pada anak2 sedara dan sewaktu dengan nya..

Semangat untuk balik kali ini pun agak menebal kerana dah dekat 6 bulan tidak mencium tangan kedua ibu...Sedih beb...seperti perpatah hujan emas di negeri orang hujan batu di negeri sendiri..baik hujan emas bole gak kita jual..hahahaha..

Balik Kampung part 3 akan menyusul..tunggu..tunggu

Balik

Tuesday, May 11, 2010

Balik Kampung ???? Betul !! Kenapa x caya ke??

Ehem,, nak bagi tau ni.. 1 Jun 2010 kami balik kampung Muar, Johor... Kepada keluarga Mat2U, Tok Nab Aytam & Tok Chu,, tunggu kepulangan kami yer.. Disini juga kami ingin mengalu-alukan kehadiran anda semua pada Sabtu 5 Jun 2010.. Pada hari Sabtu tersebut,, kami telah merancang untuk mengadakan kenduri kesyukuran yang akan diadakan di rumah Puan Hajah Ramlah, senang cerita rumah atok kita semua ler.. Kat mane??? tak kan tak tau... Dekat Batu 5, Bakri lah... So,, harapan kami semoga Allah swt merestui perancangan dan hajat kami ini.. Kehadiran anda semua akan dapat memeriahkan lagi majlis tersebut...