Wednesday, September 2, 2009

YEZZ..YEZZ..YEZZ..BALIK KAMPUNG !!!! BALIK KAMPUNG!!!! Kata Nazeera & Shaheeda

Ini lah Pengangkutan utama Kami untuk balik Ke Semenanjung ..Untuk mak dan keluarga di kampung nantikanlah kepulangan kami pada Hari Raya aidil fitri nanti.
to be continue....
Memula sekali nak ucapkan terima kasih pada Syarikat tempat Saya Bekerja yang menampung perbelanjaan tambang balik ke kampung ku yang tercinta..Semasa saya mencoretkan kata-kata didalam blog ni...Big Bos Saya Dato Samsudin N Datin Faridah masih berada di Tanah Suci Mekah kerana menunaikan Umrah..Doa saya agar rombongan mereka sentiasa dipelihara ALLAH SWT..

Sunday, August 30, 2009

TAK DI SANGKA KELUARGA PERLIS MAI BINTULU MENZIARAH KAMI

Memang kami tidak menjangkakan bahawa keluarga perlis ini akan menziarah kami di bumi Sarawak ni..Terima kasih tidak terhingga kepada mereka semua..

Sayangnya Ayah perlis tidak dapat bersama kerana sedang mengerjakan Umrah bersama menantunya En Ashidan.. Harapan kami agar di satu hari nanti Ayah akan sampai Ke bintulu Bumi Kenyalang ini..

Kelihatan jugak Pak Anjang, Mak Anjang, Mak teh, mak idah dan Mok berselera menjamah juadah..Seronoknya bila rumah kami pertama kali berbuka beramai-ramai di bulan Ramadhan ini, maklumlah Anak Sulong ada kat polyteknik..

Ni Cikgu Firdaus @ Dek Mat anak tunggal mok anjang bersama isterinya Cikgu Zubaidah yang mengajar di Sekolah Endek...

Suasana berbuka puasa dirumah kami jam 6.38 pm, Kelihatan mok perlis bertudung coklat,mak ida sedang menjamu selera.