Sunday, October 11, 2009

MEMORY TERINDAH SYAWAL 2009

Ni pun Gambar Kandid..tau kan mereka ni..tapi ada yang lebih Ganaz
lagi.....nantikanTau tak sapa ni......Tentu tau kan..ada lagi gambar Kandid yang akan kami akan paparkan..ni dalam minggu raya ni..mak jak yang snap..nantikan nya..adalagi

Ni Teksi Stesen

Tau kat mana ni, ni lah kat Bas stesen Muar, Kami kat atas Jejantas ni..ikut undang2 nak cross jalan..bukan aper nak makan mi rebus n sate ni..alaa kedai yg masuk TV9 dulu..tak ingat lah nama kedai tu

Kat Depan Rumah Mereka

Ni pulak Jiran TERBAIK Tok Nab, Bapak N Mak Jue, Mereka kami dan anggap keluarga kami hingga penghujung dunia.

Ni Sepupu Mak jak yang pakai baju Biru tu..Uji nama nya dia kawin dengan orang Sibu, Pandai Cakap sarawak dan makan umai dia tu..

CERIA..Selamat Hari Raya Di Kg Medan


Ni zaki, Zaquan gan atok nab ni.. Rindu kot

Sesi MakanNi Pulak Kat Rumah Faezah...Almaklumlah mereka tak dapat balik..Malaysia ni kecik walaupun mereka tak balik kg masa raya..kita DATANG..

Masih Kat Rumah Bro Sham


Kat depan Rumah Bro Sham, Masa ni dah nak balik...Thank you very much bro..Semoga ALLAH SWT panjangkan persaudaraan kita.


Anak dara wa ngan anak dara Rosly...Mcm sama umur jer...Zeera tengah ambil PMR but si Deena tahun depan baru nak masuk Darjah 1.


Ni ada special sikit..kat Rumah Bro Sham, Sis Sue yang masak ni...Bro Sham cakap la...tapi memang sedap masakan nya.....dia ni pun wa punya boz lama..Alhamdulillah masih maintain lag Bro Sham ni..


Sesi Makan Malam ker atau saja je makan kat umah mak nya..tak nak basuh pinggan lah tu.


'DANISH" Muheed Juniors..Dah Nampak Hansem dah...Lagi Satu dengan Pak jak pun dia dah tak kesah lgi..Atok dia lah katakan


Senyum memanjang jer Insp Ni..Ya Lah MAN U menang game masa raya tu...

Ketawa sakan akak aku ni masa kamek beraya rumah dia..macam shaheeda pun ada muka akak niHARI NI WALAU DAH 22 SYAWAL KITA MENYAMBUTNYA.....RASA NYA TAK SALAH JIKALAU RUMAH KAMI NI KAMI POSTING KAN GAMBAR2 MASA KAMI BERAYA DI KAMPUNG TEMPOHARI..INSYALLAH SEMOGA BERJUMPA LAGI DI TAHUN2 MENDATANG... PERKARA PERTAMA YANG TIDAK AKAN DAPAT DILUPAKAN SE UMUR HIDUP SAYA ADA LAH CIUMAN DARI BONDA HAJAH RAMLAH DAN BONDA ZAINAB MASA KAMI SAMPAI KE KAMPUNG.......................... PERKARA KEDUA PULA ADALAH MAJLIS RUMAH TERBUKA TOK DE YANG PERTAMA KALI DI BUAT DI HOTEL SERI PELANGI DAN JEMPUTAN KHAS ADALAH DARI KELUARGA MAT2U SEMUA...DAN PALING MENGEJUTKAN SAYA ADALAH SAHABAT KARIB SAYA SAUDARA NASH LEFTHANDED YANG AWAL2 LAGI TELAH SAYA JEMPUT TETAPI MACAM ADA SESUATU YANG DIA CUBA ELAKKAN APABILA MEREPLY SMS SAYA...WA KENA LA BEB.....( SHAHEEDA YANG PRANK WA BEB ) PERKARA KETIGA ADALAH SAYA HARUS BERTERIMA KASIH KEPADA PIHAK PENGANJUR MAJLIS INI SELAKU PENGERUSI PENAJA PERSATUAN DAN AJK MAT2U IAITU CIK SHIDA, EN HAFIZ, OUR S/U PUAN NORLY, M/C PUAN WEEN, INSP ROSLAN DENGAN PROJECTOR SLIDENYA, EN MUHEED AS CAMERA DIRECTOR...PAKAR IT KITA EN EPIN, TUKANG BACA DOA USTAZ ANUAR...DARA PINGITAN DARI KALANGAN KELUARGA MAT2U IAITU CIK SARA, CIK MARIA, CIK SHEENA, CIK SHAHEEDA, CIK SYAHEERA, TIDAK KETINGGALAN SULUNG BAHRY (ABOY) YANG BERTUNGKUS LUMUS MEREALISASIKAN MAJLIS NI AGAR MENJADI SEJARAH DALAM KELUARGA MAT2U..KEPADA NAMA ANAK2 SEDARA YANG TERTINGGAL DAN TIADA DALAM TURUTAN AMPUN MAAF DI PINTA.. HARAPAN SAYA ....INGIN MEMASTIKAN BAHAWA MAJLIS INI AKAN MENJADI SATU ACARA WAJIB DALAM KALENDAR KELUARGA MAT2U, DISAMPING MAJLIS HARI LAHIR BULAN AUGUST DAN BULAN2 YANG LAIN ( MESTI DIBINCANGKAN ) ......MALAH BERKEMUNGKINAN PADA MAJLIS AKAN DATANG KITA AKAN MENJEMPUT SEMUA KELUARGA DARI ADIK BERADIK ALLAHYARHAM HAJI MOHAMED BIN HAMZAH PIS UNTUK MEMERIAHKAN LAGI MAJLIS HARI RAYA AKAN DATANG.... PERMINTAAN SAYA SUPAYA MEMASTIKAN AGAR SEMUA NYA MENGIKUT ATURCARA MAJLIS, SEPERTI TEMA PAKAIAN , KETETAPAN MASA , ACARA YANG TIADA DALAM ATURCARA HENDAKLAH MEMINTA KEIZINAN DARI PIHAK PENGANJUR..INI SEMUA ADALAH UNTUK TIDAK MENCACATKAN MAJLIS SEPERTI YANG TELAH DIRANCANG.... AKHIR SEKALI ANDAIKATA KEHADIRAN, TINGKAHLAKU, TUTURKATA KAMI SEKELUARGA PADA HARI RAYA TEMPOHARI ADA MENGURIS HATI DAN PERASAAN DI SEDARI ATAU TANPA DI SEDARI..KAMI HULURKAN SEPULUH JARI MEMOHON AMPUN DAN MAAF DARI HUJUNG RAMBUT SEHINGGA KEHUJUNG KAKI... RAZAK/FARIDAH/EZA SHAHEEDA/EZA NAZEERA BINTULU, SARAWAK.

No comments:

Post a Comment