Thursday, December 31, 2009

PERMULAAN CUTI KAMI..



Maaf sebab lama menyepi,maklumlah,,balik cuti2 Semenanjung..tapi stat hari nih,blog ni akan terus-terusan di kemas..Buat masa ni,Shaheda take over tugas,sebab eda cuti lagi,pas ni,mcm biasa,baba lah take over..Gambar kat atas tu gambar time kitorang sampai kat KL..ABG YUS ambik kat LCCT sebab Kak Ida punya kereta ada masalah problem sikit,hehehe..Sampai je kat bumi Malaya ni,kami terus lepak2,minum2,makan2 kat umah Ayah a.k.a Anjang Mat2u..Masa ni,Kak Shena belum lagi jadik tunangan orang,hehehe..Dah lama x duduk borak ngan ayah,mak & semua..rindu abes lah...Petang tu kami pun bertolak balik Muar dgn Kak Ida..Nak tau cerita yang lain,kena tunggu lagi..hehehe..Ada banyak gambo lagi ni..Akan diposting lagi nanti..

No comments:

Post a Comment